Renny Harlin – Suuren elokuvantekijän perhesiteet paljastettu

Renny Harlin on suomalainen elokuvaohjaaja, jonka elokuvat ovat hurmanneet niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Harlinin menestykseen vaikuttaa vahvasti myös hänen läheiset perhesiteensä, jotka ovat osaltaan vaikuttaneet hänen taiteelliseen polkuunsa ja elämänvalintoihinsa.

Renny Harlinin lapsuus ja perhetausta

Renny Harlin syntyi 15. maaliskuuta 1959 Renny Lauri Mauritz Harjola -nimisenä Helsingissä. Hänen isänsä Oiva Harjola oli tekniikan tohtori ja merkittävä hahmo teknologia-alalla. Isän intohimon kohteena oli myös elokuva, ja hän toimi ohjaajana elokuvissa, jotka valmistuivat 1920- ja 1930-luvuilla.

Renny Harlinin äiti Johanna Harjola oli taidekoulutuksen saanut lukionopettaja, joka tuki poikansa kiinnostusta elokuviin ja avusti häntä luovuuden kehittämisessä. Vanhempien rakkaus elokuvia kohtaan siirtyi myös Rennylle, joka jo nuorena näytti kiinnostusta elokuva-alaan.

Johanna Harlin ja Luukas Harlin

Renny Harlin on ollut naimisissa neljästi ja hänellä on kaksi lasta. Ensimmäisestä avioliitostaan Rennyllä on poika Luukas Harlin, joka on seurannut isänsä jalanjälkiä ja työskentelee elokuva-alalla. Luukas on näytellyt myös muutamissa isänsä ohjaamissa elokuvissa, ja heidän yhteistyönsä on ollut menestyksekästä.

Renny Harlinin ja Johanna Harlinin suhde

Renny Harlin oli aiemmin naimisissa elokuvatuottaja ja näyttelijä Johanna Harlinin kanssa. Heidän yhteistyönsä ei päättynyt pelkästään avioliittoon, vaan he työskentelivät myös yhdessä useassa elokuvaprojektissa. Johanna Harlin on vahva vaikuttaja suomalaisessa elokuva- ja televisioteollisuudessa, ja hänen äitinsä on ollut oman aikansa elokuvanäyttelijä.

Johanna Harlinista löytyy myös tietoa hänen Wikipedia-sivultaan, jossa kerrotaan hänen ammatillisista saavutuksistaan ja taustastaan. Hän on ansainnut maineen elokuvamaailmassa aina ensimmäisestä elokuvaroolistaan lähtien.

Ofte stillede spørgsmål

Kuka on Renny Harlinin isä?

Renny Harlinin isä on Oiva Harjola.

Missä Renny Harlinin poika Luukas Harlin on syntynyt?

Luukas Harlin on syntynyt Suomessa.

Onko Renny Harlinilla muita lapsia?

Kyllä, Renny Harlinilla on muitakin lapsia.

Mikä on Johanna Harlinin äidin nimi?

Johanna Harlinin äidin nimi ei ole tiedossa.

Mistä voi löytää lisätietoa Johanna Harlinista?

Lisätietoa Johanna Harlinista voi löytää Wikipediasta.

Minkä alan ammatin Renny Harlinin poika Luc Harlin on valinnut?

Renny Harlinin poika Luc Harlin on valinnut elokuvanohjaajan ammatin.

Kuka on Renny Harlinin puoliso?

Tietojeni mukaan Renny Harlinilla ei tällä hetkellä ole puolisoa.

Mikä on Renny Harlinin täydellinen nimi?

Renny Harlinin täydellinen nimi on Lauri Mauritz Harjola.

Millä vuosikymmenellä Renny Harlin teki elokuvadebyyttinsä?

Renny Harlin teki elokuvadebyyttinsä 1980-luvulla.

Kuka on Renny Harlinin äiti?

Renny Harlinin äidistä ei ole julkista tietoa.

Artiklen Renny Harlin – Suuren elokuvantekijän perhesiteet paljastettu har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 8 anmeldelser