Pähkinöiden ravintosisältö, kalorit ja tarjoukset: Alesto ja Lidl pähkinät

Pähkinät ovat erinomainen ja terveellinen välipala, joka sisältää runsaasti ravintoaineita ja hyviä rasvoja. Ne ovat myös erinomainen proteiinin lähde, joten ne sopivat hyvin myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Tässä artikkelissa tarkastelemme Alesto ja Lidl -merkkien pähkinöiden ravintosisältöä, kaloreita ja mahdollisia tarjouksia.

Alesto pähkinät

Alesto on tunnettu brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman pähkinöitä. Yksi suosituimmista Alesto pähkinöistä on niiden Saksanpähkinä, joka on täynnä terveellisiä rasvoja ja proteiinia. Saksanpähkinät sisältävät myös runsaasti kuitua, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan terveellistä ruokavaliota noudattaville.

Alesto tarjoaa myös erilaisia sekoituksia, jotka sisältävät erilaisia pähkinöitä, kuten Cashewpähkinöitä, Hasselpähkinöitä, Mantelimanteleita ja Pistaasipähkinöitä. Nämä sekoitukset tarjoavat monipuolisen valikoiman makuja ja ravintoaineita.

Pähkinät kalorit

Yksi tärkeimmistä asioista, joita usein tarkastelemme pähkinöissä, on niiden kalorimäärä. Vaikka pähkinöissä on runsaasti terveellisiä rasvoja, ne ovat myös energiaintensiivisiä, joten niitä tulee nauttia kohtuudella.

Alesto tarjoaa pähkinäsekoituksia eri kokoisissa pakkauksissa, joten voit valita haluamasi määrän. On kuitenkin hyvä muistaa, että suurempi pakkauksen koko tarkoittaa myös suurempaa kalorimäärää.

Erityisen suosittu on Alesto Lidl pähkinäsekoitus, joka sisältää erilaisia pähkinöitä, kuten saksanpähkinää ja cashewpähkinää. Tämä sekoitus tarjoaa herkullisen ja terveellisen välipalan, ja sen ravintoarvo on kilokaloreina (kcal):

Pähkinälaji Kalorit (kcal)/100g
Saksanpähkinä 654 kcal
Cashewpähkinä 553 kcal
Hasselpähkinä 628 kcal
Mantelit 579 kcal
Pistaasipähkinä 562 kcal

Huomaa, että nämä kaloriluvut ovat keskimääräisiä, ja ne voivat vaihdella hieman pähkinän lajista riippuen.

Lidl pähkinäsekoitus

Lidl tarjoaa myös oman pähkinäsekoitusmerkkinsä, joka sisältää erilaisia pähkinöitä, kuten saksanpähkinöitä ja cashewpähkinöitä. Näitä sekoituksia voi käyttää välipalana tai lisätä esimerkiksi salaatteihin tai muroihin.

Kun vertaillaan Lidl pähkinäsekoitusta ja Alesto Lidl pähkinäsekoitusta, ei ole suuria eroja niiden ravintoarvojen välillä. Molemmissa sekoituksissa on kuitenkin runsaasti terveellisiä rasvoja ja proteiinia, mikä tekee niistä hyvän ravinnonlähteen.

Saksanpähkinä ravintosisältö

Saksanpähkinä on yksi suosituimmista pähkinöistä, ja sen ravintoarvo on vaikuttava. Saksanpähkinät sisältävät paljon hyviä rasvoja, kuitua ja proteiinia. Tässä on saksanpähkinän ravinteiden keskimääräinen määrä 100 grammaa kohti:

  • Kalorit: 654 kcal
  • Rasva: 65 grammaa
  • Proteiini: 15 grammaa
  • Hiilihydraatit: 13 grammaa
  • Kuitu: 7 grammaa

Nämä tiedot osoittavat, että saksanpähkinät ovat erinomainen lisä ruokavalioosi, koska ne tarjoavat paljon hyviä ravintoaineita.

Tarjoukset

Alesto ja Lidl tarjoavat usein erilaisia tarjouksia pähkinöistä. Näitä tarjouksia kannattaa seurata, jotta voit hyödyntää parhaiten hinta-laatusuhteen.

Jos olet pähkinöiden ystävä, voit tarkistaa Aleston tai Lidlin nettisivuilta heidän ajankohtaiset tarjouksensa pähkinöistä.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Alesto-pähkinöiden valikoima?

Alesto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pähkinöitä, kuten saksanpähkinöitä, manteleita ja cashewpähkinöitä.

Mitä Lidl pähkinäsekoitus sisältää?

Lidl pähkinäsekoitus sisältää erilaisia pähkinöitä, kuten saksanpähkinöitä, manteleita, cashewpähkinöitä ja hasselpähkinöitä.

Kuinka paljon kaloreita pähkinöissä on?

Pähkinöiden kalorimäärä vaihtelee lajikkeittain, mutta yleisesti ottaen ne sisältävät kohtuullisesti kaloreita.

Miten paljon kaloreita on saksanpähkinöissä?

Saksanpähkinät sisältävät noin 185-195 kaloria per 28 gramman annos.

Mitä ravintoaineita saksanpähkinät sisältävät?

Saksanpähkinät ovat hyvä proteiinin, kuidun, rasvan ja monityydyttymättömien rasvahappojen lähde.

Miten pähkinät voivat osana terveellistä ruokavaliota?

Pähkinät ovat ravintoarvoltaan tiiviitä ja sisältävät hyviä rasvoja, kuitua ja proteiinia, jotka ovat tärkeitä terveellisen ruokavalion kannalta.

Millaisia muita ravintoaineita pähkinät sisältävät?

Pähkinöissä on myös runsaasti vitamiineja (erityisesti E-vitamiinia) ja kivennäisaineita, kuten magnesiumia ja sinkkiä.

Voinko syödä pähkinöitä painonpudotuksen aikana?

Pähkinät ovat ravitsevia, mutta niiden kalorimäärä on korkea, joten niitä kannattaa syödä kohtuudella osana tasapainoista ruokavaliota.

Mitä terveyshyötyjä pähkinöiden syömisellä on?

Pähkinät voivat auttaa alentamaan sydänsairauksien riskiä, parantaa aivojen toimintaa, auttaa vähentämään tulehdusta ja edistää painonhallintaa.

Kuinka paljon pähkinöitä olisi hyvä syödä päivittäin?

Päivittäin voisi syödä noin kourallisen (noin 28 grammaa) pähkinöitä, mikä vastaa noin 20-25 pähkinän määrää.

Artiklen Pähkinöiden ravintosisältö, kalorit ja tarjoukset: Alesto ja Lidl pähkinät har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 21 anmeldelser